Bruidskapsels en bruidsmade-up.

Jou laten stralen op de mooiste dag van je leven, dat is onze missie!

Bruidsmake-up en haar

Je gaat trouwen, wat leuk! Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk onweerstaanbaar mooi uitzien. Naast de perfecte trouwjurk, bepalen jouw bruidsmake-up en haar, een groot deel van je uitstraling. 

Tijdens een proefsessie in onze kapsalon in Alphen aan den Rijn, ontdekken we samen welk bruidskapsel het beste past bij jouw haartype en stijl. Ook de make-up stemmen we volledig af op jouw gezicht, de kleur van je haar, ogen én van je jurk.

Op de grote dag zelf kom ik uiteraard naar jouw huis of feestlocatie, zodat jij de dag stralend begint. Vind je het fijn om gedurende de dag, je haar en make-up te laten bijwerken door een professional? Dat kan! Je kunt mij voor de hele dag inhuren.

Bruidskapsels voor ieder haartype

Losse krullen, opgestoken, chic of juist nonchalant. Er bestaan ontzettend veel soorten bruidskapsels.  Wat past bij jouw haartype én je persoonlijkheid? 

Of je haar nu kort, lang, steil of kroezig is, ik maak van jouw haar een echte eyecatcher! Passend bij wie jij bent. Dát zorgt ervoor dat het klopt en jij de hele dag sprankelt en straalt! Zeker weten dat dit straks op de foto’s is terug te zien. 

Wil jij ontdekken welk bruidskapsel jou laat stralen? Bel dan snel en maak een afspraak voor een proefsessie.

Bruidsvisagie die bij jou past

Subtiele bruidsmake-up zorgt voor die onbevangen schoonheid, waardoor het lijkt alsof je licht geeft. Ben jij meer van de glitter en glamour? Mag de make-up wat zwaarder zijn? Of twijfel je nog en weet je niet zeker wat past bij jouw karakter en gezicht? Tijdens een proefsessie komen we daar samen achter. Met de juiste make-up accentueer ik de sterke kanten van je gezicht, zodat jij er fantastisch uitziet!

Ook ’s avonds. Het is namelijk mogelijk om mij voor de hele dag in te huren om jouw haar en make-up op elk gewenst moment bij te werken. Met de perfecte avondmake-up ben jij tot in de kleinste uurtjes het stralende middelpunt!

Brenda van Deuren uit Alphen aan de Rijn
Eigenaar en topstyliste

Brenda is specialist op het gebied van bruidsmake-up en haar. Niet voor niets heeft zij meerdere malen prestigieuze prijzen gewonnen voor haar werk als professioneel hairstylist en visagist.

Zij is de topstyliste die jou omtovert tot het stralende middelpunt van de dag.

“Iedere bruid is uniek, dat maakt het werk zo leuk! Samen gaan we op zoek naar die sprankelende uitstraling, zodat jij er op deze bijzondere dag op je allermooist uitziet.”

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat