Vraag nu direct de trouwbrochure aan.

Een all-in fotoreportage van jullie bruiloft! Het complete verhaal van jullie trouwdag in beeld inclusief gaaf fotoalbum en toffe slideshow.

G

Check hier of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Ik fotografeer jullie bruiloft puur, ongedwongen en storytelling.

De  fotograaf die met jullie meedenkt, er voor jullie is en een prachtig, mooi resultaat levert met een chique, groot fotoalbum.

Vinden jullie het ook zo lastig om spontaan op foto’s te staan? Ik kan jullie helpen.

Zoeken jullie dit?

  • Een professionele fotograaf met zeer veel ervaring?

  • Een fotograaf die rustig aanwezig is, met jullie meedenkt en jullie ondersteunt?

  • Een fotograaf die spontane foto’s maakt en niet van die statische nep foto’s schiet?

  • Een fotograaf die een prachtige reportage en een mooi chique album aflevert om aan je vrienden te laten zien? En om later samen nog vaak in te kijken?

 

Hoe tof is het om gewoon een fijne, rustige fotograaf te hebben op jullie bruiloft. Een fotograaf die met jullie meedenkt en jullie ook nog eens ondersteunt bij deze spannende dag?

Hoe fijn is het dat de fotograaf er gewoon de hele dag bij is, de mooiste foto’s maakt en na de bruiloft een mooi, chique album voor jullie maakt. Zo dierbaar om later in terug te kijken!

Ik fotografeer jullie bruiloft puur, ongedwongen en storytelling! Ik vertel het hele verhaal van julie dag in mooie beelden.

Door jarenlange ervaring, snelheid en intuïtie fotografeer ik de emotie, blijdschap en liefde op jullie trouwdag. Ik ondersteun jullie en ik ben er de hele dag voor jullie zonder echt aanwezig te zijn.

G

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek of wij bij elkaar passen.

G

Ik ben de hele dag aanwezig om de reportage zo compleet mogelijk te maken voor het mooiste resultaat.

G

Ontvang in 3 weken na de bruiloft alle bewerkte HR foto’s digitaal in je eigen online fotogallerij.

|
Doris was onze trouwfotograaf in de zomer van 2021. Ze maakt prachtige foto’s, lekker ongedwongen en oprecht. Op de dag zelf is het heel prettig om Doris er bij te hebben, je hebt haast niet in de gaten dat ze foto’s neemt en tegelijkertijd is ze er als je haar nodig hebt. Altijd snelle reactie via de e-mail en we hebben nu als resultaat een prachtig fotoboek van onze speciale dag. Dank je wel Doris!

Tarief – all in

Jullie krijgen van mij een complete reportage. De foto’s zijn puur, ongedwongen en storytelling.

  • Een toffe slideshow van jullie trouwfoto’s om te delen met vrienden en familie.

  • Een groot, chique fotoalbum om later in terug te kijken. Heel dierbaar.

  • Twee luxe ouderalbums om later cadeau te geven.

  • Jullie eigen online fotogallerij. (ook op de app)

Voor € 2850,- ben ik de trouwfotograaf op jullie dag.

Ik zal de hele dag aanwezig zijn. Alleen zo kan ik het plaatje compleet vastleggen en vertellen. De prijs is inclusief btw en reiskosten.

 

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is

2 + 13 =

Doris was onze trouwfotograaf in de zomer van 2021. Ze maakt prachtige foto’s, lekker ongedwongen en oprecht. Op de dag zelf is het heel prettig om Doris er bij te hebben, je hebt haast niet in de gaten dat ze foto’s neemt en tegelijkertijd is ze er als je haar nodig hebt. Altijd snelle reactie via de e-mail en we hebben nu als resultaat een prachtig fotoboek van onze speciale dag. Dank je wel Doris!

Charelle & Lars

Oegstgeest, september 2021

Doris is een vakfotograaf. Prachtige en spontane foto’s door precies te begrijpen wat er gefotografeerd moet worden. Staat tussen de mensen in zonder door te hebben dat ze is er is. Doris is echt een aanrader

Carola & André

Alphen aan den Rijn, augustus 2021

Doris is een lieve, zachtaardige, kundige fotograaf. Wij hebben haar op onze bruiloft als fotograaf mogen hebben. Elke foto was uniek en prachtig vastgelegd. De foto’s waren binnen voordat wij het wisten. Wij zijn vol lof over Doris en haar fotografie, en zijn haar zeer dankbaar voor het vastleggen van onze mooie dag. Al met al heeft Doris een hele prettige persoonlijkheid en is ze een werkelijke professional. Jullie kunnen haar met een gerust hart een speciale dag toevertrouwen. Dankjewel Doris!

Britt & Calvin

Alphen aan den Rijn, augustus 2020

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat