Luxe trouwalbum

Hoe werkt dat met dat gave trouwalbum?

In alle fotopakketten die ik aanbied ontvangen jullie na de bruiloft ook een mooi, luxe trouwalbum. Bij het trouwalbum ontvangen jullie van mij een mooie bewaardoos om het album netjes in te bewaren. Via het lint kan je deze makkelijk en zonder te beschadigen uit de bewaardoos pakken. Deze bewaardoos is in elk gewenst materiaal te krijgen.
Het luxe trouwalbum is 30 cm x 30 cm groot en is vanaf 30 pagina’s tot 50 pagina’s dik te krijgen. Het fotoalbum is in linnen, leer, en vinyl te krijgen en voor alle materialen zijn er veel kleuren verkrijgbaar. In onderstaand filmpje krijg je een leuk idee hoe het album eruit ziet.
In drie weken na de bruiloft ontvangen jullie de foto’s digitaal via een link en kunnen jullie opnieuw gaan genieten van de dag. Ik zal jullie vragen jullie favoriete foto’s met mij te delen. In combinatie met jullie foto’s en mijn keuze zal ik een mooi album voor jullie maken.
Als proefalbum zal ik jullie en digitaal voorbeeld sturen. Pas na jullie volledige goedkeuring zal ik het album echt gaan bestellen.

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat