Referenties

Ik kan het nog wel zo mooi vertellen maar dit is wat andere over mij zeggen.

Professioneel, krachtig, subtiel en goed kijkend naar het moment.
Dit is wat wij hebben mogen ervaren op onze bruiloft. We zijn heel blij met de foto’s!

 

Marleen & Marjo

Alphen aan den Rijn, april 2024

Doris was onze trouwfotograaf in de zomer van 2021. Ze maakt prachtige foto’s, lekker ongedwongen en oprecht. Op de dag zelf is het heel prettig om Doris er bij te hebben, je hebt haast niet in de gaten dat ze foto’s neemt en tegelijkertijd is ze er als je haar nodig hebt. Altijd snelle reactie via de e-mail en we hebben nu als resultaat een prachtig fotoboek van onze speciale dag. Dank je wel Doris!

Charelle & Lars

Oegstgeest, september 2021

Doris heeft onze bruiloft gefotografeerd. Ze heeft prachtige foto’s gemaakt en je hebt niet door dat ze aanwezig is. Ik zou Doris aan iedereen aanbevelen.

Corella & Henk

Kouderkerk aan den Rijn, juni 2021

Wij hebben dankzij Doris geweldige foto’s overgehouden aan onze trouwdag!

Melissa & Sander

Bodegraven, september 2020

Wij hebben een prachtige herinnering aan onze trouwdag dankzij de fotografie van Doris! Ze neemt de tijd om de wensen voor de grote dag van tevoren door te spreken en biedt verschillende opties voor de vormgeving van het album. Op de dag zelf weet ze de spontane momenten vast te leggen, wat hele waardevolle foto’s oplevert. Dankjewel Doris!

Eline & Adil

Alphen aan den Rijn, oktober 2019

Doris heeft onze trouwdag vastgelegd. Precies zoals wij dat graag wilde, alle mooie momenten heeft ze weten te pakken zonder dat wij dat door hadden. Doris heeft ons verrast met foto’s waar van wij nu denken??? Ineens een foto van de andere kant??? Dan heeft ze zich moeten verplaatsen tijdens de ceremonie, niets van gemerkt.

Nicole & Paul

Alphen aan den Rijn, mei 2024

Wij hebben prachtige foto’s van onze trouwdag.
Doris was aanwezig, maar toch ook weer niet, je hebt niet in de gaten dat zij foto’s maakt en dat is juist heel fijn.
Zij stelde ons op ons gemak.
We hebben een prachtig album!!

 

Jennifer & Erwin

Alphen aan den Rijn, mei 2023

Doris is een onwijs goede fotografe met oog voor detail. Wij zijn ontzettend blij dat zij onze bruiloft heeft gefotografeerd. Ten eerste denkt ze van te voren heel goed mee over het verloop van de dag, en over de locatie van de fotoshoot. Tijdens de dag zelf is ze onzichtbaar wanneer het moet maar staat ze klaar wanneer je het nodig hebt. Wij zijn Doris zeer dankbaar voor de prachtige trouwfoto’s!

Simone & Bart

Alphen aan den Rijn, september 2022

Doris is een lieve en professionele vrouw met oog voor detail en oor voor je wensen. Topper!!

Rebecca & Sander

Langeraar, oktober 2021

Doris heeft mij last minute geholpen om te fotograferen op de bruiloft van mijn moeder. Contact is fijn en duidelijk. Doris zag er representatief uit op de bruiloft en deed goed en professioneel haar werk. Ook fijne communicatie na de bruiloft, foto’s werden netjes geleverd en we zijn erg tevreden met het resultaat.

Lean

Rotterdam, juli 2021

Doris is een vakfotograaf. Prachtige en spontane foto’s door precies te begrijpen wat er gefotografeerd moet worden. Staat tussen de mensen in zonder door te hebben dat ze is er is. Doris is echt een aanrader

Carola & André

Alphen aan den Rijn, augustus 2021

Na onze eerste kennismaking gesprek met Doris wisten wij het meteen. Doris moest onze bruiloft vastleggen! Tot aan de bruiloft hadden we goed contact met Doris en dacht graag met ons mee! Helaas hebben wij met Corona onze bruiloft moeten verzetten en Doris was daar heel flexibel mee omgegaan. De dag zelf heb je amper door Doris aanwezig is en schiet de mooiste plaatjes. We zijn heel blij met ons mooie album.

Evelien & Glenn

Leiderdorp , augustus 2020

Wat hebben wij mooie foto’s overgehouden aan onze trouwdag! Doris werkt snel, professioneel en neemt tijd en moeite om alle wensen van tevoren te bespreken. Ze heeft enorm met ons meegedacht. Doris is de gehele dag bij ons aanwezig geweest, maar heeft het talent om dit niet te laten merken. Je hebt helemaal niet het idee dat er continu een lens op je staat gericht, en dat zorgt voor hele mooie, spontane foto’s. Dankjewel Doris, voor onze mooie herinneringen!

Maddy & Martijn

Bodegraven, juni 2020

Doris is een lieve, zachtaardige, kundige fotograaf. Wij hebben haar op onze bruiloft als fotograaf mogen hebben. Elke foto was uniek en prachtig vastgelegd. De foto’s waren binnen voordat wij het wisten. Wij zijn vol lof over Doris en haar fotografie, en zijn haar zeer dankbaar voor het vastleggen van onze mooie dag. Al met al heeft Doris een hele prettige persoonlijkheid en is ze een werkelijke professional. Jullie kunnen haar met een gerust hart een speciale dag toevertrouwen. Dankjewel Doris!

Britt & Calvin

Alphen aan den Rijn, augustus 2020

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat