Over Doris

In 2009 nam ik een toffe beslissing. Ik starte aan de vakopleiding fotografie aan de Fotovakschool in Amsterdam.

Gelijk met het starten van op Fotovakschool begon ik met mijn onderneming. Ik fotografeerde zoveel ik kon en zette alles wat ik tegenkwam op de foto. Met als rede om zoveel mogelijk te leren en te ondekken dat ik trouwfotografie toch echt wel het mooiste vindt om te doen.

Het fotograferen van bruiloften is ontzettend speciaal. Ik ben er iedere keer weer onder de indruk van dat ik daarbij aanwezig mag zijn. En het mooiste is…ik mag een geweldig product afleveren met een herinnering voor het leven. Het is geweldig om een bruidspaar zoiets dierbaars te mogen overhandigen.

Ik mag mijzelf als een postitief, intuiatief en empatisch mens omschrijven. Ook ik laat wel eens een traantje op een emotioneel moment op een bruilolft.

Ik ben getrouwd met Rene en wij biede zijn wij echte dierenliefhebbers. Samen met hebben wij een hond met de naam Dizzy en een paard genaamd Gloria XI. Met veel liefde en plezier zorgen wij voor onze dieren.

Vrienden zijn belangrijk voor ons. Ik spreek graag af met vrienden voor een bakje koffie, wijntje of een hapje eten. Gewoon samen met vrienden kletsen, dansen of naar muziek luisteren. Ik word er blij van.

Bijna 15 jaar geleden begon ik aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik werkt op dat moment in de horeca en wist dat ik dat niet nog wilde blijven doen. Fotografie was altijd al mijn passie. Nadat ik van mijn man een mooie spiegelreflex camera voor mijn verjaardag kreeg ging ik los met fotograferen. Ik begon vooral met het fotograferen van mijn eigen paard. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat ik hier meer mee wilde, ik hier meer over wilde weten….zo geschiedde. De Fotovakschool was geweldig en ik heb elke les met plezier gevolgd.
Tijdens mijn opleiding begon ik met het opzetten van Doris Fotografie. Heel veel ervaring opdoen, heel veel foto’s maken en altijd de camera mee op stap. Inmiddels is Doris Fotografie een fulltime baan geworden. Naast het fotograferen vind ik het ondernemen ook erg leuk. Het is leuk mijzelf continu te ontwikkelen en mijn bedrijf te laten groeien.

Heb je vragen of een opmerking? Ik hoor het graag.

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat