Over Doris

In 2009 nam ik de beste beslissing ooit. Ik trouwde met mijn man rené en ik starte de opleiding fotografie aan de Fotovakschool in Amsterdam.

Gelijk met het starten van op Fotovakschool begon ik met mijn onderneming. Ik fotografeerde zoveel ik kon en alles wat ik tegenkwam. Alles om zoveel mogelijk te leren en te ondekken dat ik trouwfotografie toch echt wel het gaafst vind.

Het fotograferen van bruiloften is ontzettend speciaal. Ik ben er iedere keer weer onder de indruk van dat ik daarbij aanwezig mag zijn. En het mooiste is…ik mag een geweldig product afleveren met een herinnering voor het leven. Het is geweldig om een bruidspaar zoiets dierbaars te mogen overhandigen.

100+ bruiloften aan ervaring

9,9/15 klantervaringen

 

De hele dag aanwezig voor jullie.

Bijna 13 jaar geleden begon ik aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik werkt op dat moment in de horeca en wist dat ik dat niet nog wilde blijven doen. Fotografie was altijd al mijn passie. Nadat ik van mijn man een mooie spiegelreflex camera voor mijn verjaardag kreeg ging ik los met fotograferen. Ik begon vooral met het fotografren van mijn eigen paard. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat ik hier meer mee wilde, ik hier meer over wilde weten….zo geschiedde. De Fotovakschool was geweldig en ik heb elke les met plezier gevolgd.
Tijdens mijn opleiding begon ik met het opzetten van Doris Fotografie. Heel veel ervaring opdoen, heel veel foto’s maken en altijd de camera mee op stap. Inmiddels is Doris Fotografie een fulltime baan geworden. Naast het fotograferen vind ik het ondernemen ook erg leuk. Het is leuk mijzelf continu te ontwikkelen en mijn bedrijf te laten groeien. Uiteraard is dit niet altijd makkelijk geweest. Zeker niet toen ik er nog werk voor een werkgever naast had maar inmiddels kan ik trots zijn op wat Doris Fotografie nu is.

Heb je vragen of een opmerking? Ik hoor het graag.

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat