Doris van Meggelen, bruidsreportage, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage, trouwfotograaf, trouwfotografie, huwelijksreportage, huwelijksfotograaf, huwelijksfotografie, alphen aan den rijn, leiden, zuid holland, gouda

Jullie trouwfotograaf voor de mooiste dag van jullie leven!
Ik fotografeer jullie bruiloft puur, ongedwongen en storytelling. Echte liefde, echte emoties, echte kleuren en echte foto’s! Het hele verhaal van jullie dag in mooie beelden en een gaaf trouwalbum.
Vinden jullie het ook zo lastig om spontaan op foto’s te staan? Ik kan jullie helpen.
Door jarenlange ervaring, snelheid en intuïtie fotografeer ik de emotie, blijdschap en liefde op jullie trouwdag. Ik ondersteun jullie en ik ben er de hele dag voor jullie zonder echt aanwezig te zijn.

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat