Het trouwseizoen is nog in volle gang en ik ben in dan ook in de gelegenheid om de mooiste foto’s te mogen maken.

Een veel gestelde vraag aan mij is “hoeveel foto’s maak je nu op zo’n dag?” Gasten zien mij de hele dag rondlopen met mijn camera en vragen zich dit toch af. Op een complete bruiloft maak ik tussen de 2000 en 3000 foto’s per dag. Uiteraard krijgt het bruidspaar niet al deze foto’s toegestuurd maar maak ik een mooie selectie aan foto’s. Om dit goed uit te zoeken en op de juiste manier te bewerken kost wel even tijd maar het bruidspaar ontvangt altijd een leuke sneak peek op de dag na de bruiloft en de rest van de foto’s volgt in 3 weken na de dag. Daarna starten we met het creeëren van het trouwalbum. Tijdens de dag maak ik ook een reeks detailsfoto’s. Deze foto’s geven een goed beeld van de sfeer op de dag.

 

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat