Gaan jullie trouwen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar wie ik ben en wat voor foto’s ik maak? Leuk dat je een kijkje komt nemen. Trouwen is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Het is een vrolijke maar ook emotionele gebeurtenis in jullie leven. Het is zeer speciaal om als trouwfotograaf bij deze aangelegenheid aanwezig te mogen zijn. Het is ontzettend mooi om jullie als bruidspaar beter te mogen leren kennen en om een dag mee te delen in jullie leven. Mijn doel is om jullie dag zo mooi mogelijk met passie en respect op de foto te zetten. Mijn manier van fotograferen is los, niet te gestyled en ik zal altijd met jullie meedenken. Het is jullie dag! Jullie mogen vooral genieten. Liefs Doris

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat