Uitvaartfotografie

Steeds vaker wordt er aan mij gevraagd of ik de uitvaart van een geliefde op de foto wil vastleggen. Er is steeds vaker vraag naar een goede en professionele uitvaartfotograaf. Inmiddels heb ik meerdere uitvaarten mogen fotograferen. Het is erg mooi en dankbaar om dit te mogen doen.

Tijden de dienst ben ik zo veel mogelijk op de achtergrond, ik flits niet en zal mij stil door de ruimte verplaatsen. Discreet en respectvol. Heeft u vragen over uitvaartfotografie, wil u uw wensen bespreken of wilt u dat ik kom fotograferen op een uitvaart bel mij dan op het volgende nummer 06-52395085.

Uitvaartfotografie biedt steun en helpt bij de rouwverwerking na de hectische periode waarin je vaak alles als een roes beleeft. Op een rustiger moment biedt het de mogelijkheid alles nog eens terug te kijken.

uitvaartfoto, uitvaartfotografie, fotografie, begrafenis, crematie, uitvaartondernemer, uitvaartbegeleider, afscheidsfoto