Wat kost een trouwreportage?

Wat kost een trouwreportage? Bij Doris Fotografie zijn jullie aan het juiste adres voor een stijlvolle, professionele trouwreportage. De stijl van fotograferen is puur, ongedwongen en geruisloos.

Doris Fotografie maakt de mooiste trouwreportages van jullie en naar wens een professioneel trouwalbum. Jullie beleven de grote dag en ik maak de mooiste foto’s terwijl jullie ongestoord genieten.

Omdat een bruiloft een persoonlijke aangelegenheid is, maak ik graag eerst vrijblijvend een afspraak om kennis te maken en vragen te beantwoorden. Onderstaand vinden jullie informatie en prijzen.

Hebben jullie andere wensen of zit jullie keuze er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op zodat ik naar jullie wensen kan luisteren en kan invullen.

  • Mini trouwreportage van 3 uur fotografie voor € 595,00
  • Basis trouwreportage van 6 uur fotografie voor € 975,00
  • Totaal trouwreportage van 8 uur fotografie voor € 1210,00
  • Top trouwreportage van 10 uur fotografie voor € 1425,00

  • Basis+ trouwreportage van 6 uur fotografie incl. fotoalbum van 30 pagina’s voor € 1500,00
  • Totaal+ trouwreportage van 8 uur fotografie incl. fotoalbum van 50 pagina’s voor € 1845,00

What’s inn?

Een zeer ervaren vrouwelijke fotograaf met een groot portfolio van meer dan 100+ bruiloften.

Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij jullie thuis of (wanneer het weer kan) in een gezellig restaurant of café. Jullie zijn vrij hier een keus in te maken.

Een persoonlijke offerte op maat, speciaal voor jullie en deze offerte ontvangen jullie snel na ons kennismakingsgesprek.

Jullie ontvangen de HR foto’s in 3 weken na jullie bruiloft via een link naar een beveiligde server. Hier blijven jullie foto’s veilig staan en zijn makkelijk te delen met familie en vrienden. Uiteraard kunnen jullie hier ook de foto’s downloaden.

De reiskosten zijn nul wanneer de kilometers binnen de 30 km blijven. Het vertrekpunt is Alphen aan den Rijn. Boven de 30 kilometer reken ik € 0,35 per km.

Luxe fotoalbum

Het luxe, professionele fotoalbum van 30 cm x 30 cm heeft 30 of 50 pagina’s en is van zeer zware en goede kwaliteit fotopapier. De bladen zijn stevig en voorzien van volledig vlakliggende pagina’s. Dit betekent dat je in het midden van de foto’s geen vouw hebt zitten en de hele pagina kan benutten voor de mooiste foto’s. Jullie hebben de keuze uit exclusieve cover mogelijkheden. Denk hierbij aan leer, suède, linnen of acryl in veel verschillende kleuren of een gave fotocover. Uiteraard is het mogelijk een mooie tekst te laten plaatsen op de luxe gewatteerde kaft.

Het album wordt altijd in overleg met elkaar gemaakt en zal pas definitief besteld en afgedrukt worden nadat jullie akkoord zijn met de digitale proef die jullie ontvangen.