Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Hoi, ik ben doris

Jullie trouwfotograaf voor de mooiste dag van jullie leven!

Ik fotografeer jullie bruiloft puur, ongedwongen en storytelling.

Door jarenlange ervaring, snelheid en intuïtie fotografeer ik de emotie, blijdschap en liefde op jullie trouwdag. Ik ondersteun jullie en ik ben er de hele dag voor jullie zonder echt aanwezig te zijn.

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Maar dat is toch ook een beetje spannend. Toch?

Jullie willen een fotograaf die met jullie meedenkt? Een fotograaf met veel ervaring die jullie ook ondersteunt en helpt?

Jullie willen niet een keuze maken in de aantal utren dat een fotograaf aanwezig is op jullie dag? De fotograaf moet er eigenlijk gewoon de hele dag zijn?

Jullie willen een fotograaf die ontspannen aanwezig is, spontane foto’s maakt en niet van die statische nepfoto’s schiet? Jullie willen gewoon een prachtige reportage met alle emotie, blijdschap en liefde van jullie dag?

Jullie willen gewoon een prachtig album om straks aan al je dierbaren te laten zien en om later nog heel vaak samen van te genieten? Heel dierbaar!

Wie ben ik?

Ik ben fotograaf in hart en nieren en ik mag al 12 jaar bruidsparen op de foto zetten. Daar ben ik erg trots op! Het is een erg mooi vak! Ik mag mijzelf als een postitief en empatisch mens omschrijven. Ook ik laat wel eens een traantje op een emotioneel moment op een bruilolft.

Ik ben een echte dierenliefhebber. Samen met mijn man hebben wij een hond met de naam Dizzy en een paard genaamd Gloria XI.

En zeker ook erg belangrijk…ik ben getrouwd met René…de knapste en liefste man die er is.

Ik kan jullie helpen met:

de gaafste trouwfoto’s, ik zal de hele dag aanwezig zijn.

met de mentale ondersteuning, ik ben er toch en ik heb zeer veel ervaring.

met de meest blije en spontane foto’s maar NIET met van die nep of statische foto’s.

met een gave slideshow die jullie na de bruiloft ontvangen. Leuk om te delen met vrienden en familie.

met een groot, chique fotoalbum. Een dierbare herinnering en gaaf om te showen aan dierbare.

met twee luxe ouderalbums. Leuk om cadeau te geven.

met je eigen online fotogallerij. Je kan makkelijk via de app bij je foto’s. Zo kun je de foto’s overal en altijd laten zien.

Doris was onze trouwfotograaf in de zomer van 2021. Ze maakt prachtige foto’s, lekker ongedwongen en oprecht. Op de dag zelf is het heel prettig om Doris er bij te hebben, je hebt haast niet in de gaten dat ze foto’s neemt en tegelijkertijd is ze er als je haar nodig hebt. Altijd snelle reactie via de e-mail en we hebben nu als resultaat een prachtig fotoboek van onze speciale dag. Dank je wel Doris!

Charelle & Lars

Oegstgeest, september 2021

Doris is een vakfotograaf. Prachtige en spontane foto’s door precies te begrijpen wat er gefotografeerd moet worden. Staat tussen de mensen in zonder door te hebben dat ze is er is. Doris is echt een aanrader

Carola & André

Alphen aan den Rijn, augustus 2021

Doris is een lieve, zachtaardige, kundige fotograaf. Wij hebben haar op onze bruiloft als fotograaf mogen hebben. Elke foto was uniek en prachtig vastgelegd. De foto’s waren binnen voordat wij het wisten. Wij zijn vol lof over Doris en haar fotografie, en zijn haar zeer dankbaar voor het vastleggen van onze mooie dag. Al met al heeft Doris een hele prettige persoonlijkheid en is ze een werkelijke professional. Jullie kunnen haar met een gerust hart een speciale dag toevertrouwen. Dankjewel Doris!

Britt & Calvin

Alphen aan den Rijn, augustus 2020

Check of jullie trouwdatum nog beschikbaar is.

8 + 1 =

Ontvang direct de trouwbrochure!

Je bericht is verzonden. Je zal nu snel de trouwbrochure ontvangen!

WhatsApp chat