Ben jij al fit en op het goede gewicht voor jullie trouwdag? Of wil je stiekem nog een beetje beter in je jurk passen? Het is tenslotte toch de mooiste dag van je leven en dan wil je er goed uitzien. Toch? Naast de fotografie werk ik samen met Forever en ben ik distributeur van het C9 Pakket. In 9 dagen fitter doormiddel van en uitgebalanceerd voedingsprogramma. Lees hieronder meer.

 

 

Leg het fundament met de C9. Ben je klaar om in beweging te komen en weer gebalanceerd en bewust te gaan eten? Dan is het cleansingprogramma C9 ideaal voor jou. In 9 dagen zet je op een eenvoudige manier de eerste, belangrijke, stap. Ga op weg naar een fittere versie van jezelf! Tijdens C9 volg je een effectief voedingsschema en bewegingsplan, je gebruikt het supplementenpakket en slanke recepten. Je leert patronen te veranderen en legt een goede basis waarmee je vervolgens gefundeerd verder kunt. C9 bevat een mooi pakket kwaliteitsproducten die je combineert met onze bestseller Forever Aloe Vera Gel. De C9 producten zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en helpen je jouw doelen te bereiken. Volg de stappen in je programmaboekje en maak gebruik van de adviezen en praktische tips die je direct kunt toepassen.

 

C9 is de perfecte kick-start van ons F.I.T. programma. Maak direct een vliegende start!

 

 

Hoe werkt C9?

 

Het totale C9 programma duurt negen dagen. Stap voor stap ga je aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor je van start gaat, schrijft je in de brochure op wat jouw doelen zijn. Vervolgens hanteer je de dagplanner die je volledig door het C9 programma leidt.

 

C9 is géén crash dieet! Je hoeft je dus niet uit te hongeren. Je mag er direct vanaf de start groenten en fruit bij eten, wel zo gezond! Geadviseerd wordt om ook de eerste twee dagen twee stuks (of porties) groente en fruit te eten. Een lijst vind je in het C9 boekje op pagina 14. Dit is zeker geen “zonde” – deze voeding is laag in calorieën en bevat vitaminen, mineralen en vezels. Forever F.I.T. is een programma voor een gezonde levensstijl, voor een gezonde en slanke versie van jezelf!

 

 

 

 

Als je op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan om je te wenden tot een arts, voordat je begint aan een bewegingsprogramma en/of voedingssupplement. De C9 en F15 zijn niet geschikt als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.