Alle info voor jullie trouwdag

Misschien zijn jullie op zoek naar een passende trouwfotograaf of zijn jullie gewoon even nieuwsgierig. Ik fotografeer nu 11 jaar en ik ben ondertussen zeer ervaren maar een bruidsreportage maken blijft een speciale gebeurtenis. Het is en blijft mijn passie om deze mooie dag voor jullie op de foto te mogen zetten. Het is ook zeer speciaal om een dag in het leven van twee mooie mensen te mogen mee kijken en beleven. Mijn manier van fotograferen is los, niet te gestyled en ik zal altijd met jullie meedenken. Het is jullie dag. Jullie mogen vooral genieten. Kijk bij portfolio voor mijn foto’s en ontdek of mijn foto’s jullie aanspreken.

Offerte aanvragen

Hoe gaat het in zijn werk? Via de mail, telefoon of app kunnen jullie contact met mij opnemen. Jullie kunnen een vrijblijvende prijsopgave opvragen, of een aanvraag doen voor een kennismakingsgesprek. Beide mogelijkheden zijn niet bindend en vooral vrijblijvend. Voor een kennismakingsgesprek maken we een afspraak van maximaal 1 uur. Dit kan bij jullie thuis maar ook bijvoorbeeld in een restaurant. In dit gesprek gaan we het gesprek aan over jullie wensen voor jullie trouwdag. Wat zijn tot zover de plannen, waar trouwen jullie en wat zijn jullie wensen rondom de bruidsfotografie op jullie trouwdag? Samen gaan we kijken of het voor ons beide past en of het klikt. Na dit gesprek zal ik per mail een passende offerte voor jullie maken. Na ontvangst van deze offerte hebben jullie de mogelijkheid hier een aantal dagen rustig over na te denken. Wanneer jullie met mij in zee willen, zal ik een definitieve bevestiging maken. Deze bevestiging is voor beide bindend. Zo weten jullie zeker dat ik er zal zijn op jullie mooiste dag. Twee weken voor de bruiloft zal ik contact met jullie opnemen omtrent de planning en de status van jullie bruiloft. Ik zal alle laatste gegevens opvragen en bevestigen dat ik op de juiste plaats en op het juiste tijdstip aanwezig zal zijn.

Maak een afspraak

Op de dag van de bruiloft. Op de dag van jullie bruiloft zal ik zeker op tijd aanwezig zijn. Ik zal mij volledig aan de planning houden en zal rustig aanwezig zijn. Mocht er ergens hulp bij nodig zijn, dan ben ik er voor jullie. Ik zal nooit vragen om een positie of handeling over te doen. Het enige moment van regisseren is voor mij tijdens de loveshoot en ook hier zal ik dit zo min mogelijk doen. Uiteraard is deze loveshoot spannend en niet makkelijk dus hier zal ik jullie bij assisteren. Van jullie verwacht ik voornamelijk dat jullie genieten en plezier hebben met elkaar. Dit geeft voor mij de mooiste foto’s.

Calamiteiten of ziek zijn. Ook ik kan wel eens ziek worden. Het gebeurt niet vaak maar je weet maar nooit. Bij een verkoudheid zal ik er gewoon zijn. Mocht er iets ernstigs zijn dan zal ik zorgen voor een vervanger op jullie dag. Ik heb met meerdere fotograferen contact dus dat moet geen probleem zijn.

Apparatuur. Ik fotografeer met de camera’s van het merk Nikon. Dit is een goed merk waar veel fotografen mee werken. Ik fotografeer met 2 camera’s en ik heb dus altijd 2 camera’s mee op pad. Dit voor backup. Daarnaast heb ik verschillende objectieven en deze heb ik altijd bij me. Ik bezit meerdere batterijen en ik zal altijd een oplader bij mij hebben. Bij het begin van de dag is alles uiteraard startklaar en opgeladen.

Bel mij voor meer info
bruidsreportage, bruidsfotograaf, bruidsfotografie, trouwreportage, trouwfotograaf, trouwfotografie, huwelijksreportage, huwelijksfotograaf, huwelijksfotografie, alphen aan den rijn, leiden, zuid holland, gouda